KraftBier

Nieuws

Door in Blogs, Nieuws 1

BrewDog opent bar in Nederland

BrewDog, de belichaming van de KraftBier revolutie in het Verenigd Koninkrijk heeft zijn roots in Schotland. Daar begonnen 2 vrienden in 2007 een brouwerij. Ze waren het industrieel gebrouwen bier beu dus gingen ze zelf aan de slag. Klein begonnen vanuit de achterbak van hun auto probeerden ze zoveel mogelijk mensen enthousiast te maken over ambachtelijk gebrouwen bier. En dat lukte. In 2008 hadden ze al 9 werknemers en brouwden ze 4000HL bier. In 2010 zaten ze al op 39 werknemers en hadden ze hun eerste bar geopend. In 2013 brouwden ze 53500HL bier, hebben ze 13 pubs en bieden ze 224 mensen een baan. Een ongekend succesverhaal dus. Inmiddels hebben ze 27 pubs in 6 landen.

Brewdog2Voor 2015 hebben ze als doel gesteld om in nog meer landen te openen. Iedereen, wereldwijd, die een idee heeft voor een goede locatie kan zich melden voor The 2015 Great International Bar Hunt.

Niet alleen zijn ze op zoek naar toffe locaties, ze hebben ook personeel nodig. Mensen die veel weten van de lokale biercultuur, ervaring hebben met het managen van een bar en een oneindig grote passie voor KraftBier bezitten.

Brewdog1Ze zoeken aanvankelijk naar locaties in Duitsland en Amerika. In Brussel, Noorwegen, Rome, Thailand, Singapore en Hongkong hebben ze al panden op het oog. Verder zoeken ze overal ter wereld maar staat Nederland dus ook hoog op hun lijst zoals op hun website te zien is.

Dus, wie weet, een simpele tip kan zomaar leiden tot een BrewDog bar in Nederland!

Wist je trouwens dat hun bier al volop verkrijgbaar is in Nederland. Probeer eens een Punk IPA of een 5AM Red Ale, verkrijgbaar bij onder andere Albert Heijn en de meeste slijters.

Vind je er wat van? Like, comment en share via de social buttons hier onder.

Berichten navigatie

Een reactie op “BrewDog opent bar in Nederland&rdquo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *