KRAFTBIER,

VOOR IEDER MOMENT

B.A.A.S.

Wij zijn KraftBier. Sinds 2015 actief als bierbrouwer. Wij maken al jaren de gezelligste en meest doordrinkbare bieren van Nederland.
Wij brouwen voor een zo breed mogelijk publiek, dat wil zeggen: Wij brouwen bieren “speciaal voor iedereen”.
Bij KraftBier typeren we ons als nuchter, eigenzinnig en bewust. Bier is gemaakt om te drinken, te proosten en te genieten van de mooie momenten in het leven.
Naast onze eigen range aan bieren maken wij ook al sinds jaar en dag zogenaamde private label bieren onze ons concept B.A.A.S: Beer as a Service.
Dat zijn bieren die speciaal zijn gemaakt voor 1 opdrachtgever. Soms met een uniek recept maar meestal enkel met een eigen label.
Soms met een cadeauverpakking en een campagne, soms alleen voor in de kantine. En waar het bier ook voor besteld wordt, een evenement, een 50-jarig bestaan, etc,
het meest ontvangen mailtje is altijd: “heb je nog wat extra doosjes… voor de collega’s”. 

CUSTOM BEER BRANDING

Bier is een uitermate geschikt instrument om je merk te versterken. Zowel intern als extern. De collega’s zijn blij en trots dat ze op vrijdagmiddag lekker speciaalbier drinken, uit een blik met eigen etiket. Op evenementen is het een eye catcher. Het is leuk om mee te geven aan klanten. Laten we eerlijk zijn, een blikkie bier werkt beter dan een pen of een visitekaartje. Je hebt dat ding met aandacht in je hand en je laat hem ook nog eens lekker smaken! Dus of het nou gaat om extra op te vallen op een evenement, of het gevuld houden van jouw bedrijfskoelkast met custom bier, We Got You!

EMPLOYE(E)(R) BRANDING

Hoe hou je je talent vast? Hoe creëer je een prettige werkomgeving? Hoe zorg je ervoor dat werknemers op de juiste manier praten over jet bedrijf? Door goed te zorgen voor je collega’s. Door net even dat kleine beetje extra te doen. Door op vrijdagmiddag naast de standaard pilskes ook wat lekkers en unieks neer te zetten voor die harde werkers. Iets wat ze mee naar huis kunnen nemen als conversation piece tijdens een feestje. Een biertje om trots op te zijn!

CUSTOMER BRANDING

Hoe vaak heb je niet een klant over de vloer die je na die meeting graag iets mee zou willen geven? Een pen en een kladblokje heeft iedereen al en wie speelt er nou met een stok kaarten. Waar ze echt op zitten te wachten na die lange rit naar huis is thuis een koud biertje. Het enige cadeautje wat ze thuis echt nog een keer met aandacht en een glimlach in hun hand houden. En dan is het ook nog eens een product waar ze het over hebben met hun vrienden.

EVENT BRANDING

Voor sommige een verplicht nummer, voor
anderen iets om naar uit te kijken. Events en
beurzen. Wij kunnen er in ieder geval voor
zorgen dat ze een stuk leuker en lekkerder
worden. Want met een custom bier trek je de
klanten naar je toe en blijven ze ook nog eens
langer hangen. En ook hier geldt dat als ze het
blik mee naar huis nemen ze op een later
moment nogmaals op een positieve manier
aan je merk denken.

  HOE WERKT HET?

  Stel je eens voor. het is vrijdagmiddag. Je hebt een biertje verdiend. Een schuimend glas goudgele dorstlesser. Je trekt de koelkast open… leeg. KraftBier zorgt ervoor dat jouw koelakst nooit leeg is. Niet alleen vullen we maandelijks jouw koelkast aan, dat doen we ook nog eens met een custom, op maat gemaakt, bier. met een bierabonnement garanderen wij je een fantastische bier, bezorgd bij jou op de zaak. Hét smeermiddel voor de kantoortuin, dé waardering voor collega en klant en dé blikvanger en publiekstrekker op je event. Een echte conversation piece. Branding was nog nooit zo makkelijk en lekker. Als dit nog niet overtuigend genoeg is? Lees dan verder voor meer cases en wat we te bieden hebben.

  ENVIOLO

  Enviolo heeft een eigen bier laten maken voor hun deelname aan Eurobike 2022. Daar had het bier een aantrekkende kracht op de stand van Enviolo en het ging als een lopend vuurtje over de beursvloer. Daarnaast is het bier het smeermiddel op kantoor en wordt het ingezet als waardering voor de medewerkers. Het bier wordt regelmatig meegegeven aan klanten en is een originele manier van branding.

  BRABANTS DAGBLAD

  In 2021 ontwikkelden we samen met DPG Media een bier om de 250ste verjaardag van het Brabants Dagblad te vieren. Een bier voor de collega’s en klanten van het Brabants Dagblad. Met een uitgebreide media camopagne heeft dit bier voor veel bekijks en blije gezichten gezorgd. Een manier van branding die niet alleen leuk maar ook nog eens lekker was!

  proost mockup

  iWaarden

  Iwaarden heeft een eigen bier laten maken ter ere van hun 25 jarige bestaan. Ze hebben gekozen voor bier om dat het voor hun iets is waar ze vaker mee proosten als er wat te vieren valt en dus ook deze keer voor het 35 jarig jubileum. Verder vonden ze het ook gewoon super tof om een eigen, Iwaarden bier te hebben!

  CHEAQUE

  In 2018 ontwikkelden we samen met Cheaque de Hoppakee. Een bier, speciaal om een glimlach te bezorgen op je gezicht en dat naadloos aansluit bij de missie en visie van Cheaque. Dit is niet alleen een bier met een eigen label, ook het recept en de marketing heeft KraftBier samen met Cheaque ontwikkeld. En niet veel later, tijdende Roze Maandag 2019 is hier de Hoppagay uit voortgekomen.

  Hoppakee Kraftbier

  AUTODROP

  In 2022 ontwikkelden we samen met Autodrop de Vroemmm: Cadillac Candy IPA. Het meest prettig gestoorde biertje en de eerste Candy IPA ter wereld. Deze campagne diende ter activatie en brand awareness van Autodrop.

  KOZION

  Rome werd niet in een dag gebouwd en zo ook niet een kozijn. Om het wachten voor de klant wat aangenamer te maken ontwikkelden we met Kozion een bier met eigen label in een op maat gemaakte cadeauverpakking.