TEAM KRAFTBIER,

TILBURG TEN MILES 2021

TEAM KRAFTBIER: TILBURG TEN MILES

Wij houden natuurlijk van een lekker blik bier op z’n tijd maar daar staat tegenover dat we ons ook bewust zijn van onze gezondheid. Daarom zorgen we dat we bij KraftBier ook lekker in beweging blijven. En dit jaar hebben we ons als doel gesteld om met een clubske mee te doen aan de Tilburg Ten Miles!

Check hieronder de voortgang van onze teamgenoten en wordt zelf ook lid van TEAM KRAFTBIER TTM op Strava!

SHIRT, BIER EN GEZELLIGHEID

Hoe gaat het in zijn werk? Jij schrijft jezelf in voor de TTM via https://www.tilburgtenmiles.nl/. Daarnaast vinden we het leuk als je je inschrijft voor onze Strava Club. Daar kun je zien wie er allemaal mee loopt en wie er lekker bezig is! Vervolgens koop je bij ons een teamshirt. Dat kan via onderstaande link of door gewoon naar onze shop te gaan. Bij het shirt zitten 2 consumptiebonnen inbegrepen die ingewisseld kunnen worden voor heerlijke KraftBiertjes op de borrel na afloop van de TTM. Daarover hieronder meer. Lees vooral verder voor de speciale UITDAAGACTIE!

DAAG IEMAND UIT!

Maar wacht, er is meer. Als jij iemand weet uit te dagen die ook mee doet aan de TTM voor Team KraftBier dan krijgt diegene van ons een gratis shirt! Dus daag je loopmaatje uit en geeft m een shirt cadeau! Laat in het opmerkingenvak tijdens het afrekenen achter voor wie het shirt is en welke maar die persoon nodig heeft dan sturen we het shirt direct mee! Want samen is niet alleen!

AFTERBORREL

Maar wacht, er is nog meer! Na de TTM sluiten we gezamelijk af en vertellen we onze sterke verhalen aan de bar van Steck013. Daar hebben we de tuin voor onszelf. Iedereen die mee doet voor Team KraftBier krijgt 2 consumptiebonnen maar neem vooral je supporters mee dan maken we er een gezellige middag van!

Sportshirt Hoppakee

 
 

22,50

Het enige, echte, officiële KraftBier Hoppakee sportshirt. Vochtafdrijvend zodat je dorstig over de eindstreep komt. Heerlijk koel en verfrissend, net als het bier dat op je staat te wachten nadat je een toptijd hebt neergezet.

Print logo op borst
Print Hoppakee op rug
100% polyester

T/m de Tilburg Ten Miles koop je dit shirt inclusief twee biertjes na afloop van de TTM. Wij regelen een gezellige after workout borrel waar iedereen die mee heeft gelopen, mee heeft gejuicht of gewoon dorstig is welkom is.  We sturen daarvoor 2 consumptiebonnen mee met het Sportshirt.

LET OP: Schrijf je zelf in voor de TTM!
LET OP: Shirt worden op bestelling gemaakt dus levering kan tot 1 week duren!

DAAG IEMAND UIT!

We hebben een speciale actie! Daag je loopmaatje uit en ontvang voor hem of haar een extra loopshirt en consumptiebonnen! Zorg dat er nog iemand mee doet met de TTM voor Team KraftBier en je mag ons Hoppakee Sportshirt cadeau geven. laat in het opmerkingenveld tijdens het afrekenen achter wie het is (man/vrouw) en de maat van het shirt dan zorgen wij dat het extra shirt met de bestelling mee gaat! Want samen is niet alleen!

Beschrijving

  • Wij verzenden zo duurzaam mogelijk via onze fietskoeriers
  • Orders worden op maat besteld dus het kan tot een week duren voordat je het sportshirt in huis hebt.

Extra informatie

maat

XS, S, M, L, XL, XXL

geslacht

Vrouw, Man

Artikelnummer: N/B Categorie: