ZOMERTONNEN

KRAFTBIER VIERT DE ZOMER

KraftBier viert het begin van de zomer! Hier hebben we zó lang naar uit gekeken. Het is toch zeker een eeuwigheid geleden dat we met een groep mensen naar het park zijn gegaan, hebben genoten van de zon, muziek en goed bier? Wij kunnen in ieder geval niet wachten en hebben voor jou een hele speciale aanbieding.

HOEVEEL TONNEN ZIJN ER AL BESTELD?

TONNEN BESTELD 10%

ALLEEN OP ZATERDAG 26 JUNI, ALLEEN IN HET SPOORPARK

Wat kunnen we voor je regelen? Jij bestelt bij ons zo’n leipe KraftBier ijston. Wij rammen dat ding vol met ijs en 24 blikken van onze meest zomerse bieren (4x Hoppakee, 4x Schôon Mèdje, 4x Witte Gij’t, 4x Môtje, 4x Flipflopper en 4x Kruikenzeik). Je laat ons weten wanneer je waar het Spoorpark in gaat, dan zijn wij er ook. Geleverd met onze bakfiets precies op de plek waar jij hem wil hebben. Het bier is koud bij aankomst dus de gezelligheid kan meteen beginnen. Wij halen de ton uiterlijk om 19:00u weer op.

Wil je nou meer bier in die ton dan kan dat natuurlijk. Voeg gewoon extra bieren toe aan je bestelling in onze webshop, dan komt dat helemaal goed. Die ton is groot genoeg voor heul veul bier.

DUS LET OP:
* Alleen op zaterdag 26 juni
* Alleen in het Spoorpark
* Levering na 13:00u, ophalen voor 19:00u
* Deze aanbieding is inclusief 24 blikken bier. Wil je meer? Voeg ze dan toe tijdens je bestelling in onze webshop